Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Πρωτομαγιά με κέφι και χορό στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντ. Τρίτσης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κέφι, χορό και τραγούδια υποδέχθηκαν πάνω από 7.000 πολίτες της Αττικής την Πρωτομαγιά στην μεγάλη μουσική γιορτή που έλαβε χώρα στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντ. Τρίτσης».

Τους πολίτες υποδεχόταν από νωρίς το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μαζί με τον Δήμαρχο Αγ. Αναργύρων- Καματερού Σ. Τσίρμπα και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκο.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, η Υφ. Εργασίας Μ. Συρεγγέλα, ο Βουλευτής της ΝΔ Γ. Λοβέρδος, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Γιαννακοπούλου, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Σ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ιλίου Γ. Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Γ. Λώλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Σ. Βοϊδονικόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μ. Αγγελοπούλου και Σ. Μελάς, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Σ. Κίντχιος, η Πρόεδρος του ΔΣ του Φορέα «Μητροπολιτικό Πάρκο Α. Τρίτσης Σ. Μαυρίκου, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλος, πολλοί υποψήφιοι βουλευτές, η Γενική Διευθύντρια του Φορέα Μ. Χατζηαθανασίου, η σύμβουλος άθλησης του Περιφερειάρχη Χ. Γαλανοπούλου, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη του Φορέα και της Περιφέρειας Αττικής.

 

 

 

Από τις 12 το μεσημέρι, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πεντάωρο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το λαϊκό μουσικό συγκρότημα «Φαμίλια Γαλάνη», το οποίο ερμήνευσε διάφορα μουσικά είδη όπως έντεχνο, νέο κύμα, κλασικό λαϊκό, τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, Μαρκόπουλου κ.ά., όπως επίσης και Ρεμπέτικα, Νησιώτικα, παραδοσιακά και παλιά λαϊκά. Τη καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο κ. Χ. Ρώμας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρθηκε φαγητό και μοιράστηκαν στους πολίτες εκατοντάδες γλαστράκια και λουλούδια τιμώντας συμβολικά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, ενώ τα παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά φτιάχνοντας, μεταξύ άλλων, τα παραδοσιακά μαγιάτικα στεφάνια.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ