Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου ανέδειξε η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου, με την προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.
Ο Πρόεδρος Χριστόφορος Μποζατζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Βαρβέρης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στις 3 Ιουλίου στο γραφείο του και του παρέδωσαν τις επιταγές αγοράς τροφίμων από σούπερ μάρκετ.
Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας του Δήμου, με στόχο την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών τους και σημείωσε ότι η Άμιλλα Περιστερίου αποτελεί ένα αθλητικό σωματείο παράδειγμα προς μίμηση.  Παράλληλα, ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στη Β’ Κατηγορία.
Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Μποζατζίδης και Βαρβέρης έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Περιστερίου για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του σ’ αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης και υποσχέθηκαν να είναι πάντα αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Όπως σημείωσαν, τα χρήματα για την αγορά των τροφίμων συγκέντρωσε η Άμιλλα Περιστερίου από το φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στις 21 Μαΐου 2014 με σύνθημα “Έλα κι εσύ και δώσε πάσα… στον συνάνθρωπό σου” με αστέρια του ποδοσφαίρου.  
Κατά την παραλαβή των επιταγών τροφίμων παρέστησαν ακόμη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας ΟΠΑΑΠ Ξ. Κορόγιαννη, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου Γ. Αυγουστίδης, οι οποίοι και ενημέρωσαν την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ