Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Που θα γίνει στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο Αθλητικό & Πολιτιστικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης» πραγματοποιήθηκε  πριν λίγες ημέρες η καθιερωμένη εκδήλωση για τη κοπή της πίτας, που διοργανώθηκε από τις εθελόντριες της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του τμήματος  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε η υπεύθυνη των εθελοντριών κα. Χατζηνικολάου.  
Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι διαδικασίες παραχώρησης οικοπέδου για την ανέγερση στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης έχουν ήδη προχωρήσει και ότι η Δημοτική Αρχή προτίθεται να εισάγει το θέμα σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα μέλη του Εργαστηρίου, με τη συνοδεία αρμονίου από την κα. Τζαφάρα  έψαλαν μαζί με την τραγουδίστρια κα. Ματάρα παραδοσιακά κάλαντα, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο. Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν  γλυκά και εδέσματα και στα μέλη συμβολικά δώρα –προσφορά των εθελοντριών.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης: ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου κ Βουτσινάς, οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης κκ. Γιαννακόπουλος και Κουβόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εθελοντές, γονείς και φίλοι .

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ