Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πασχαλινές εκδηλώσεις από τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνουν εκδηλώσεις αφιερωμένες στα Άγια Πάθη του Ιησού την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28/3 στις 17:00 το απόγευμα στους χώρους του 1ου ΚΑΠΗ της δημοτικής ενότητας Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Ελένη Λιντζαροπούλου με θέμα «Από την Σταύρωση στην Ανάσταση – για μια προσωπική διαδρομή».

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει έκθεση χειροτεχνίας με πασχαλινά αντικείμενα κατασκευασμένα από τις ομάδες εργασίας των ΚΑΠΗ με ταυτόχρονη προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού όπου απεικονίζονται οι προετοιμασίες αλλά κι ο τρόπος συνεργασίας των μελών.

Την Πέμπτη 29/3 στις 11:00 το πρωί στο 6ο ΚΑΠΗ της δημοτικής ενότητας Νίκαιας θα ακουστούν τα «Κάλαντα του Λαζάρου» από τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Νίκαιας.

Επίσης, το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00 στο θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, τα ΚΑΠΗ της δημοτικής ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνουν εκδήλωση με θεματικά κείμενα για ανάγνωση, ψαλμωδίες καθώς κι ένα θεατρικό δρώμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ