Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βασίλη Μαστρογιάννη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00 στο POLIS ART CAFΕ  Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αίθριο Στοάς Βιβλίου Αθήνα παρουσιάζεται το βιβλίο του  Βασίλη Μαστρογιάννη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ».

Tο  βιβλίο αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην ιστορική διαδρομή της Αστυνόμευσης τον Πόλεων, στο σχέδιο για ασφαλείς σύγχρονες Πόλεις με πρότυπο την Αθήνα και περιλαμβάνει συγκεκριμένη πρόταση για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού της Δημοτικής Αστυνομίας

Ειδική αναφορά γίνεται στα μέτρα κοινωνικής ενεργοποίησης, καθώς και στη σχετική νομολογία των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων.

Τον συντονισμό κατά την παρουσίαση του βιβλίου, θα έχει η Πολιτική Αναλύτρια Μαρία Καρακλιούμη και θα μιλήσουν ο Καθηγητής και τέως Υπουργός Γιάννης Πανούσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο Ιδιωτικός Ερευνητής Γιώργιος Τσούκαλης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργιος Καλλιακμάνης 

Παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν συνάδελφοι και φίλοι του συγγραφέα, όπως ο Δημοσιογράφος Χρήστος Κιούπης, οι Αντιστράτηγοι ε.α. Σωτήρης Πανούσης και Γιώργος Τηλελής, ο Δ/ντής της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αθηναίων Θάνος Τάτσης και ο Συγγραφέας Κώστας Μπουμπουρής. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ