Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Παραχώρησαν οικία για τη στέγαση πολύτεκνης οικογένειας

Δημοσιεύθηκε

στις


Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου σχεδιάζει δράσεις και προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα και να στηρίξει τους πολίτες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητά τους εξαιτίας της μεγάλης ανεργίας, της αύξηση των χρεών των νοικοκυριών τους, την όλο και πιο διευρυμένη ακραία φτώχεια, την αύξηση των ανισοτήτων, τον όλο και μεγαλύτερο κοινωνικό αποκλεισμό από το σύστημα υγείας – ψυχικής υγείας – κοινωνικής προστασίας.
Η προσπάθεια αυτή, όπως ενημερώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Ναουάφ Δαουάχερ στηρίζεται και σε εθελοντές κατοίκους που με την  αυθόρμητη, ενσυνείδητη και ανιδιοτελή προσφορά τους συμμετέχουν αθόρυβα στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων.
Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας Δήμου και εθελοντών ο κ. Δαουάχερ ευχαρίστησε την κα Παπαχρήστου Μαρία και τον κ. Καρίτζη Αργύριο για την άμεση ανταπόκριση τους, στο αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου, παραχωρώντας οικία που είχαν για να μείνει πολύτεκνη οικογένεια, που αντιμετώπιζε πρόβλημα στέγασης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ