Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Παραμύθια με τον παππού και τη γιαγιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Την 1η Οκτωβρίου το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, διοργάνωσε στον κήπο του Α’ τμήματος ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) εκδήλωση με την ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών και σε συνεργασία με το Χέλμειο Νηπιαγωγείο του Δήμου με θέμα ”Παραμύθια κάτω από την βελανιδιά με τον Παππού και τη Γιαγιά”.
Οι γιαγιάδες και οι παππούδες του ΚΑΠΗ διηγήθηκαν το παραμύθι της «γριάς βελανιδιάς» που έχει γράψει και επιμεληθεί ένα δικό μας μέλος: Μια ιστορία όπου η γριά βελανιδιά μεταφέρει τις εμπειρίες μιας ζωής σε ένα μικρό κορίτσι που κάθεται κάτω από τον ίσκιο της με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μεταφέρουν οι ηλικιωμένοι μας τις εμπειρίες τους από γενιά σε γενιά.
Στη συνέχεια όλοι μαζί τραγουδήσανε και παίξανε στον κήπο και οι κυρίες της ομάδας προσέφεραν στα παιδιά μικρές λιχουδιές που οι ίδιες έφτιαξαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για επόμενες συναντήσεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ζωή Φωτεινού, η Διευθύντρια και η Προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αντωνία Γκίνη και κ. Λίβια Κανέλλου αντίστοιχα, οι Νηπιαγωγοί κ. Βάσω Τζιντάνου και κ. Υβόννη Γερουλάνου, η υπεύθυνη της ομάδας του ΚΑΠΗ κ. Λαμπρινή Οικονομίδου – Εργοθεραπεύτρια, πολλές γιαγιάδες και παππούδες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ