Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας: Το μήνυμα του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σ. Ρούσσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 1η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία».

Με αφορμή τον εορτασμό της μέρας αυτής αύριο, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου.

«Η 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, ήταν τις προηγούμενες χρονιές ημέρα χαράς και γιορτής για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Δυστυχώς οι συνθήκες πανδημίας που βιώνουμε μας επιβάλουν να γιορτάσουμε φέτος βουβά και μακριά ο ένας από τον άλλο.

Το νόημα όμως της ημέρας δεν αλλάζει. Ο φόρος τιμής προς τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας, προς όλους εσάς, είναι οφειλόμενος. Η συμβολή σας στη διατήρηση της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας, με την εθελοντική σας προσφορά, με τη στήριξη των παιδιών σας και πάνω απ’ όλα με τη μετάδοση εμπειριών και γνώσεων, είναι πολύτιμη.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτή τη δύσκολη περίοδο ο Δήμος Χαλανδρίου στέκεται στο πλευρό σας. Τα στελέχη των ΚΑΠΗ παραμένουν στη θέση τους για να υποδεχτούν οποιοδήποτε αίτημά σας.

Και όπως ακριβώς συνέβη και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, ο Δήμος θα ενεργοποιήσει εκ νέου, αν παραστεί ανάγκη, το Κέντρο Βοήθειας (1526) για να εξυπηρετήσουμε όποια/όποιον χρήζει φαρμάκων, νοσηλευτικών υπηρεσιών, άλλων αγαθών, τηλεφωνικής επικοινωνίας και ψυχολογικής υποστήριξης.

Εύχομαι από καρδιάς η υγειονομική αυτή περιπέτεια να λήξει σύντομα και να συναντηθούμε ξανά στους φιλόξενους χώρους των ΚΑΠΗ, στις γιορτές, στις εκδρομές σας και σε κάθε τι που σας δίνει χαρά και δύναμη για να συνεχίσετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ