Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων κοντά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με φωτεινά χαμόγελα, χαρμόσυνα συναισθήματα, κέφι και πολλές εκπλήξεις ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου υποδέχτηκαν τα φετινά Χριστούγεννα σε μια μεγάλη γιορτή νεανικής αθωότητας, πανανθρώπινων αξιών, ιδανικών και δημιουργικής έμπνευσης.
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού στην Αθήνα από τις τρεις το μεσημέρι η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, μαζί με την παιδική χορωδία της UNESCO Β.Π. (διεύθυνση – διδασκαλία: Εύη Χλωρού) ένωσαν τις φωνές τους με τους μικρούς φίλους της Κιβωτού στην ομορφότερη εορταστική εκδήλωση, διαμορφώνοντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό σκηνικό. Μαζί τους και ο επώνυμος τραγουδιστής «Βο», ως πρεσβευτής των φιλανθρωπικών δράσεων του Ομίλου για την UNESCO Β.Π., ο οποίος ξεσήκωσε τους μικρούς φίλους της Κιβωτού, απογειώνοντας το κέφι και τη διασκέδαση στα ύψη.
Στην λαμπρή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που επιμελήθηκε ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π., αξίζει να σημειωθεί ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που απηύθυνε για την έμπρακτη στήριξη της ΚΙΒΩΤΟΥ, αρκετοί χορηγοί, υποστηρικτές και φίλοι του Ομίλου, δηλώνοντας «πρεσβευτές» των κοινωνικών πρωτοβουλιών που προωθεί με υπευθυνότητα και στρατηγική όλο αυτό το διάστημα.
Αντλώντας δύναμη μέσα από το χαμόγελο των παιδιών η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων κ. Πατούλη μετέδωσε τα δικά της ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας στα παιδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Μέσα από τα δικά σας όνειρα μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο, ευημερίας, ενότητας και αλληλεγγύης. Ευχήθηκε προσωπικά στον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και στην πρεσβυτέρα του να συνεχίσουν το μεγαλόπνοο κοινωνικό και εκπαιδευτικό τους έργο, να στέκονται δίπλα στα παιδιά με την ίδια αφοσίωση, ειλικρίνεια και αγάπη όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, φωτίζοντας ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα στην πατρίδα μας».
Η κα Πατούλη σε δηλώσεις της πρόσθεσε πως: «Ο Όμιλος μας στέκεται αρωγός όχι μόνο ενόψει των εορτών, αλλά και σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του κοινωνικού λειτουργήματος που επιτελείται στην Κιβωτό του Κόσμου. Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά και αυτό δε πρέπει να το ξεχνάμε. Οφείλουμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στις ανάγκες κάθε ανθρωπιστικής οργάνωσης στη χώρα μας και να στηρίζουμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα το τεράστιο έργο τους. Με όχημα τις αρχές που πρεσβεύει η UNESCO διεθνώς χτίζουμε καθημερινά γέφυρες αγάπης και ανθρωπισμού με φορείς της Κοινωνίας που αγκαλιάζουν τον Άνθρωπο, τις ανάγκες του και προσφέρουν στις νέες γενιές ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ