Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας γιορτάζει τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έχει ξεκινήσει μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων:

Τετάρτη 16 Ωρα:17.30 Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιγνιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.
Πέμπτη 17   Ωρα:10.00-18.00  Χριστουγεννιάτικο Bazzar από το τμήμα της Ανθοδετικής στο ισόγειο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς.
Ωρα:19.00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη των Παραδοσιακών Χορών στο Στρ. Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα.
Παρασκευή 18  Ωρα:10.00-18.00  Χριστουγεννιάτικο Bazzar από το τμήμα της Ανθοδετικής στο Ισόγειο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς.
Ωρα:13.00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ στο Στρ. Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα.
Κυριακή 20 Ωρα:11.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστηράκι για παιδιά στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.
Κυριακή 27 Ωρα:19.00 Παράσταση Κουκλοθεάτρου ¨Όσο πιο γρήγορα¨ από τα ¨Φτερά του Μύθου¨ στο Στρ. Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα.
Δευτέρα 28 Ωρα:19.00 Παράσταση Κουκλοθεάτρου ¨Ο εγωιστής γίγαντας¨ από τα ¨Τα πάντα Φι¨ στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.
Τρίτη 29 Ωρα:19.00 Παιδική θεατρική παράσταση ¨Έξι στολίδια ταξιδεύουν¨ του Ευγ.Τριβιζά από τη Μαριλένα Καββαδά στο Στρ. Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα.
Τετάρτη 30 Ωρα:19.00 Παιδική θεατρική παράσταση ¨Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη¨ από την ομάδα ¨Κάλτσες ριγέ¨ στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας. 
Πέμπτη 31 Ωρα:12.00 Κάλαντα του Κόσμου από το γυναικείο συγκρότημα TERRA VOCE στην πλατεία Πατριάρχου.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ