Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τους δρομείς της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τους δρομείς της πόλης για τις επιδόσεις τους και τη συμμετοχή τους σε μεγάλους αγώνες μαζικού αθλητισμού σ’ όλη τη χώρα, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 2 Απριλίου στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος υπογράμμισε το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν αγωνίζονται για την πρωτιά αλλά για τον ίδιο τον αγώνα.  
Στο καλωσόρισμά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα επαίνεσε τους ανθρώπους της πόλης του Περιστερίου που τιμούν με τη στάση ζωής τους τα ιδεώδη του αθλητισμού. Ακολούθησε η προβολή βίντεο με τη συμμετοχή των αθλητών στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου του Δήμου Περιστερίου και σε διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Γιώργος Αυγουστίδης, με τη σειρά του, αναφέρθηκε στις σπουδαίες υποδομές του Δήμου Περιστερίου στον τομέα του αθλητισμού, καθώς, όπως είπε, είναι η μόνη πόλη που διαθέτει 2 στάδια με ταρτάν, 6 κλειστά γήπεδα μπάσκετ, 10 γήπεδα ποδοσφαίρου, 2 κολυμβητήρια ολυμπιακών διαστάσεων και αίθουσες γυμναστικής μοναδικές.
Εκπροσωπώντας τους εκατοντάδες δρομείς της πόλης του Περιστερίου, ο κ. Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Παχατουρίδη για τη θαυμάσια αυτή πρωτοβουλία που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη και η οποία τους δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζουν να αγωνίζονται.
Στη διάρκεια της βραδιάς ο Δήμαρχος απένειμε στους Περιστεριώτες δρομείς επαίνους και το έμβλημα της πόλης, καθώς επίσης και στους κ.κ. Κώστα Σαμπατακάκη, Κώστα Σάμιο και Χριστίνα Ματάκη για τη μεγάλη προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ