Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ενίσχυσε τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

 Μεγάλη η συμμετοχή των κατοίκων της Ν. Σμύρνης στο κάλεσμα του Δήμου για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας.

          Ήδη με την βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  η ανθρωπιστική βοήθεια εστάλει στις πληγείσες περιοχές για την αντιμετώπιση των τόσο τραγικών καταστάσεων. Τα προσφερόμενα είδη ήταν πρώτης ανάγκης, ρουχισμός , κουβέρτες, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής – καθαριότητας, ιατροφαρμακευτικό υλικό κ.λ.π. Σε αυτά ο Δήμος πρόσθεσε και την δική του συνεισφορά αποτελούμενη από τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και από φάρμακα του Κοινωνικού Φαρμακείου.

          Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε: “Είναι συγκινητική η προσφορά των κατοίκων της Ν. Σμύρνης προς τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Μικροί και μεγάλοι, Φορείς, μαθητές, πολίτες κάθε οικονομικής δυνατότητας προσέφεραν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Ήταν τόσο μεγάλη η προσφορά τους, ώστε ο Δήμος Ν. Σμύρνης πραγματοποίησε δύο διαδοχικές αποστολές στις περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ