Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Κρωπίας στο πλευρό των ΑμεΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κρωπίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση παρέλαβαν ένα σύγχρονο όχημα της ΚΕΔΚ που θα χρησιμοποιηθεί για την δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες).

Το όχημα παρουσίασαν ο Δήμαρχος Κρωπίας, Κιούσης Δημήτρης και ο  πρόεδρος της ΚΕΔΚ & δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντάρας Κωνσταντίνος.

Ο κ. Κιούσης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το νέο αυτοκίνητο της ΚΕΔΚ. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ θα έχουν πλέον δικό τους όχημα μετακίνησης. Τα παιδιά μας εμπνέουν. Δίνουν δύναμη σε όλο το προσωπικό μας να φέρει εις πέρας την κοινωνική αποστολή του. Καλοτάξιδο!»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΚ δημοτικός σύμβουλος Κ.Κωνσταντάρας τόνισε: «Σήμερα έχουμε την χαρά να διαθέτουμε στην ΚΕΔΚ ένα νέο όχημα το οποίο θα  χρησιμοποιηθεί στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Ήταν κάτι για το οποίο εργαζόμουν μαζί με τις υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Από σήμερα το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ διαθέτει δικό του όχημα που θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των παιδιών. Από σήμερα το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είναι πιο ισχυρό και πιο οργανωμένο! Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Κιούση, τον Διευθυντή ΚΕΔΚ κ. Νέστορα Αποστολόπουλο και όλους όσους συνεργαστήκαμε για να ολοκληρωθεί αυτή η πολύ σημαντική και χρήσιμη αγορά του νέου οχήματος της ΚΕΔΚ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ