Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Ο Δήμος Διονύσου αποχαιρετά τον Αντώνη Συκάρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Διονύσου αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Αντώνη Συκάρη που έχασε τη ζωή σε ορειβατική αποστολή στα Ιμαλάια:

“Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την τραγική απώλεια ενός διακεκριμένου δημότη μας, του κορυφαίου ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ορειβατική αποστολή στο πλαίσιο της κατάβασής του από κορυφή 7.400 μέτρων.

Ο συμπολίτης μας Αντώνης Συκάρης υπήρξε έμπειρος ορειβάτης με δεκάδες διεθνείς αποστολές, γνωστός επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης.

Το Δεκέμβριο του 2020 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης είχε παραδώσει στον Αντώνη Συκάρη τη σημαία του Δήμου, για να την μεταφέρει στο μακρινό Πακιστάν και να την υψώσει σε μία από τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου, υπόσχεση την οποία πραγματοποίησε.

 

 

Η ξαφνική απώλεια του Αντώνη Συκάρη κάνει την οικογένεια του Δήμου Διονύσου φτωχότερη. Ωστόσο θα παραμείνει πάντα ζωντανό το όραμα και η πίστη του στην ανθρώπινη θέληση και την υπέρβαση του ίδιου μας του εαυτού, που μπορεί να υπερνικήσει κάθε δυσκολία ή εμπόδιο κάνοντας εφικτό κάθε φιλόδοξο εγχείρημα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παναγής Λουκάτος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ