Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου γιόρτασε τα πατροπαράδοτα κούλουμα

Δημοσιεύθηκε

στις


Παρα τον άστατο και βροχερό καιρό ο Δήμος Γαλατσίου υποδέχτηκε τους πολίτες και γιόρτασε μαζί τους τα πατροπαράδοτα «κούλουμα» το πρωινό της Καθαράς Δευτέρας 3 Μαρτίου στο Κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βείκου-Βασίλης Παπαδιονυσίου.
Ο Δήμος Γαλατσίου προσέφερε στους επισκέπτες δωρεάν 2.000 μερίδες με σαρακοστιανά εδέσματα, φασολάδα αλλά και άφθονο κρασί που διανέμονταν στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου ενώ πρόσφερε και 1.000 μερίδες στις ενορίες της Αγ.Ειρήνης και της Αγ. Γλυκερίας και στην Κοινωνική Υπηρεσία.
Οι Γαλατσιώτες  είχαν  τη χαρά να απολαύσουν  κρητικές –νησιώτικες  παραδοσιακές μελωδίες  απο τον  Πέτρο Σαριδάκη, το Σταμάτη Χατζόπουλο και την Ιωάννα Λεγάκη αλλα και λαικά και ρεμπέτικα ακούσματα με τον Κώστα Μαρούκα και τη Μαρία Ευαγγέλου με μαέστρο το Γιάννη Γιαννόπουλο.
Το παρόν στα Κούλουμα έδωσε απο νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, ο οποίος  αφού χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και ευχήθηκε καλή σαρακοστή , αναφέρθηκε στη σημασία και την αξία αυτής της γιορτής ακόμη και στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας.
Η πρόεδρος  του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Παπαδιονυσίου Χριστίνα , καλωσόρισε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε και ευχήθηκε με τη σειρά της σε όλους καλή σαρακοστή και καλή διασκέδαση  παρα τις  εξαιρετικά δύσκολες  καιρικές συνθήκες ενώ η Αντιπρόεδρος Μπούρα Χριστίνα τόνισε πως ο Δήμος μας και φέτος καταφέρνει να γιορτάσει με κέφι και χαρά τα πατροπαράδοτα «κούλουμα».
Εκ μέρους του Δήμου Γαλατσίου παρευρέθησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Τσιρώνης, ο Αντιδήμαρχος Κεντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων & Μορφωτικού Κέντρου Κώστας Δήμος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Ζώμπος, o εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  στον τομέα της Υγείας Αθανάσιος Μπούρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Πρωτονοτάριος Εμμανουήλ, Καπέλης Γεώργιος, Ζέρβα Έλενα, Μαγκανάρης Νικόλαος, Σιδερής Ιωάννης και  Δερεδίνης Βασίλειος.
Με πολλές ευχές για καλή σαρακοστή σε όλους τους συμπολίτες μας, ο Δήμος μας  ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, πάντοτε στον καταπράσινο χώρο του Άλσους Βείκου-Βασίλης Παπαδιονυσίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ