Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο Γιώργος Πατούλης γιόρτασε με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η

Δημοσιεύθηκε

στις


Μία βραδιά με μουσική, χορό και κέφι μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τα εκατοντάδες μέλη του Κ.Α.Π.Η που έδωσαν το «παρών» στην ψυχαγωγική εκδήλωση που διοργανώθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.
Ο κ. Πατούλης, εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη του στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, βρέθηκε κοντά τους για να γιορτάσει μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, που στόχο έχει την αναγνώριση της συμβολής τους στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.
Στον χαιρετισμό του, παρόντος του πρόεδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) κ. Νίκου Κάββαλου, ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους να έχουν Υγεία μεταφέροντάς τους το μήνυμα ότι οι δομές του Δήμου όπως και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται κοντά τους σε όποια ανάγκη τους, προσφέροντάς τους υπηρεσίες ποιότητας, την υποστήριξη που χρειάζονται αλλά και δημιουργικές διεξόδους στον ελεύθερο χρόνο τους.  Παρούσα στη βραδιά ήταν και η Δημοτική Σύμβουλος, κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ