Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Οι Εθελοντές μαζεύουν σχολικά ειδή

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής, στην προσπάθεια να ανακουφιστούν ευπαθείς ομάδες της πόλης πραγματοποιεί δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς οι Εθελοντές συγκεντρώνουν σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη, τα οποία είναι καταγεγραμμένα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου. Το σύνολο των παιδιών που ωφελούνται από  το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι 94. Στην κατηγορία 0-6 ετών υπάρχουν 24 παιδιά, στην κατηγορία 6-12 ετών 38 παιδιά και στην κατηγορία 12-18 ετών 32 παιδιά.
Το σύνολο των παιδιών που ωφελούνται από το Παντοπωλείο “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ” είναι 61. Στην κατηγορία 0-6 ετών υπάρχουν 8 παιδιά, στην κατηγορία 6-12 ετών 21 παιδιά και στην κατηγορία 12-18 ετών 32 παιδιά.

Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:30 – 14:00 Στο γραφείο του Σώματος Εθελοντών. Διεύθυνση:  Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος (Δίπλα στο ΚΕΠ)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ