Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οι δημότες ενημερώνουν το Δήμο με το κινητό τους

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού παρέχει την δυνατότητα στους κατοίκους να ενημερώνουν τις δημοτικές υπηρεσίες μέσα από την κινητή τους συσκευή.  Κατεβάζοντας δωρεάν ο δημότης την εφαρμογή στην οθόνη της κινητής του συσκευής εμφανίζονται χαρακτηριστικές φωτογραφίες της περιοχής. Πατώντας πάνω σε αυτές ανοίγει μια νέα οθόνη με πέντε επιλογές: Ο Δήμος, Νέα Εκδηλώσεις, Υπηρεσίες, Αναφορά προβλήματος και Gallery.

Αναφορά Προβλήματος

Ο Δημότης έχει την δυνατότητα με την χρήση της κάμερας της κινητής του συσκευής να στέλνει φωτογραφία με σχόλια στο δήμο, αναφέροντας συγκεκριμένο πρόβλημα π.χ. λακκούβα στο δρόμο ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση των τεχνικών υπηρεσιών.

Ο Δήμος: μετά από ένα μήνυμα του Δημάρχου παρουσιάζεται το δημοτικό συμβούλιο και τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και η γεωγραφική θέση του Δημαρχείου.

Νέα- Εκδηλώσεις: Μέσω RSS παρουσιάζονται όλα τα νέα που δημοσιεύονται στο site του Δήμου.

Υπηρεσίες: Αναγράφονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου καθώς τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις τους. Μέσω της εφαρμογής ο Δημότης μπορεί να καλέσει αυτόματα (τηλεφωνική κλίση) ή να οδηγηθεί με χάρτη στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Εφ όσον η συσκευή του διαθέτει GPS τον οδηγεί από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο προορισμού του.

Gallery: Παρουσιάζονται φωτογραφίες από ιστορικά ή και χαρακτηριστικά σημεία του Δήμου.

Συσκευές πού Λειτουργεί

– iPhone, iPad and iPod touch, Requires iOS 7.0 or later. This app is optimized for iPhone 5., size 5.7Mb

– Mobile συσκευές με λειτουργικό Android

Πού βρίσκετε την Εφαρμογή

“Κατεβάστε” στην κινητή σας συσκευή την εφαρμογή από: download from App Store-Category: Productivity-Upcom.eu ή για συσκευή Android από: google play, επιλογή “Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού”.

Κάλεσμα από τον Δήμαρχο

Ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης επισημαίνει τα εξής: “Η τεχνολογία μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτή τη δικτυακή εφαρμογή. Η συμμετοχή μας είναι αυτή που θα του δώσει ζωή και λόγο ύπαρξης…. Ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής, δεσμεύομαι να είμαι προσωπικά παρών και σε αυτή την προσπάθεια επικοινωνίας. Σας καλώ όλους να τη στηρίξετε.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ