Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οικονομική ενίσχυση σε 40 νέες οικογένειες

Δημοσιεύθηκε

στις

Οικονομική ενίσχυση από το «Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων» παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης σε 40 νέες οικογένειες, που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας και αντιμετωπίζουν άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης, αλλά και έξωσης λόγω χρέους του ενοικίου.

Η οικονομική ενίσχυση στις οικογένειες που είναι πολύτεκνες, μονογονεϊκές και άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, έγινε εφικτή μετά την ευγενική προσφορά του ποσού των 15.000 ευρώ από εταιρεία στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου.  
Ο κος Πατούλης δέχθηκε τις θερμότατες ευχαριστίες των ωφελουμένων για την ανθρώπινη ευαισθησία του και την υποστήριξή του στις δυσχέρειες που περνούν, κατανοώντας τη δύσκολη καθημερινότητα τους.
« Ευχόμενος υγεία σε όλους, σημείωσε ότι «τίποτα δεν είναι αυτονόητο και κανείς νόμος δεν το υπαγορεύει. Αυτές οι οικονομικές ενισχύσεις γίνονται ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες, που αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές που ακολουθούμε στο Δήμο Αμαρουσίου. Και η προσπάθειά μας για τη συμπαράσταση των συμπολιτών μας ενισχύεται με τις ευγενικές χορηγίες μεμονωμένων συμπολιτών, όσο και φορέων και συλλόγων, ως ένδειξη αναγνώρισης της σοβαρής και υπεύθυνης προσπάθειας. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας είναι συγκινητική και τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να βρει και άλλους μιμητές.»  

Γίνει και εσύ συμμέτοχος
Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συνδράμουν το έργο του, στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509), που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ