Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Ξεσπάθωσε» η ΔΑΠ Νομικής κατά της Κεραμέως για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σφοδρότατη επίθεση κατά της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, αλλ΄ά και της πλειοψηφίας της ΔΑΠ, εξαπολύει η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της Νομικής Αθήνας.

Επίθεση κατά της Νίκης Κεραμέως εξαπολύει η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της Νομικής σχετικά με το Νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, το οποίο προβλέπει και εκλογές για ανάδειξη των οργάνων της σχολής από κοινό ψηφοδέλτιο.

Η ΔΑΠ της Νομικής κάνει λόγο για «τροχονόμους συμφερόντων» και «θλιβερά φερέφωνα» μιλώντας για την υπόλοιπη ΔΑΠ στην οποία καταλογίζει ότι «πούλησε την ψυχή για μια θέση στο υπουργείο».

Παράλληλα, κάνει λόγο για «τροχονόμους συμφερόντων» και «θλιβερά φερέφωνα», προσθέτοντας: «Μόνοι μας και όλοι τους. Εμείς με τη ΔΑΠ, αυτοί με την “εξουσία”. Εμείς με τους φοιτητές, αυτοί με τα συμφέροντα. Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα υπουργεία».

Η ΔΑΠ της Νομικής χαρακτηρίζει τη θεσμοθέτηση φοιτητικών εκλογών με ενιαίο ψηφοδέλτιο «μέτρο βαθιά αναχρονιστικό» ενώ παραδέχεται πως η παράταξη υπέστη βαριά ήττα στις φοιτητικές εκλογές αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η κάποτε δυναμικότερη πολιτική νεολαία είναι πλέον ανύπαρκτη, διαλυμένη από την προηγούμενη ηγεσία της στα εξ ων συνετέθη. Υποστήκαμε στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές τη μεγαλύτερη πτώση σε ποσοστά στην ιστορ΄πια μας πανελλαδικά και δεν εκφέρουμε τον παραμικρό πολιτικό λόγο για το οτιδήποτε. Όχι κοινό, αλλά καθόλου ψηφοδέλτιο να είχε εξαγγείλει η υπουργός, τα όργανα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και τα φαντάσματα οργανώσεις – σφραγίδες θα συναινούσαν και θα χειροκροτούσαν με τον ίδιο τρόπο».

dap nomikis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ