Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ξεκινήσαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Ωρωπό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πολυδένδρι ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ωρωπού.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πολυδενδρίου Πέτρος Παπαϊωάννου εκφώνησε την έναρξη της εκδήλωσης και η αντιδήμαρχος Πολυδενδρίου Μαρία Βασιλάκου μαζί δεκάδες παιδιά έκαναν την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα δέντρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τρομπούκης, ο αντιδήμαρχος Καπανδριτίου Μιχαλης Ντάσης, ο αντιδήμαρχος Αφιδνών Γιάννης Δήμας, ο πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Άγγελος Καλύβας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Κηδεμόνων, οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ Πολυδενδρίου, Καπανδριτίου και πλήθος κόσμου.

Οι Αφίδνες γιόρτασαν το συμβολικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην όμορφη και ιστορική πλατεία του χωριού σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου δίνοντας παράλληλα το στίγμα του κορυφαίου χειμερινού προορισμού εντός της Αττικής.
Σε χειμωνιάτικο καιρικό σκηνικό αλλά με θερμή διάθεση ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης καλωσόρισε τους επισκέπτες, τους κατοίκους των Αφιδνών και τα μικρά παιδιά που χάρηκαν την όμορφη βραδιά και τους προσκάλεσε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στα χωριά του Δήμου Ωρωπού την περίοδο των εορτών.
«Χρόνια πολλά σε όλους, με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Ας αφήσουμε πίσω ότι μας στεναχώρησε και ότι θα μπορούσε να μας διχάσει. Να είστε βέβαιοι πως το 2023 θα είναι η χρονιά μας», είπε στο εορταστικό μήνυμα του ο δήμαρχος Δήμου Ωρωπού.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Αφιδνών Γιάννης Δήμας, ενώ την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος που ήταν ντυμένος Άι Βασίλης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

12 Δεκεμβρίου, 18:30: Χαλκούτσι
14 Δεκεμβρίου, 18:30: Μαρκόπουλο
15 Δεκεμβρίου, 17:00: Μαλακάσα
15 Δεκεμβρίου, 17:30: Μήλεσι
16 Δεκεμβρίου, 18:30: Αυλώνας
17 Δεκεμβρίου, 18:30: Κάλαμος
17 Δεκεμβρίου, 18:30: Καπανδρίτι
18 Δεκεμβρίου, 18:30: Νέα Παλάτια
19 Δεκεμβρίου, 18:30: Συκάμινο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ