Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ξεκινάει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Ιλίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δθια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Ιλίου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.
Τα Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας θα ξεκινήσουν με το νέο έτος και απευθύνονται σε ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Θα λάβουν χώρα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Ανδ. Παπανδρέου 55 – 57) και στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Ιλίου (Νέστορος 107), και περιλαμβάνουν τα παρακάτω θεματικά πεδία που εκφράζουν τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές Πολιτικές σε θέματα Διά Βίου Μάθησης Ενηλίκων: Οικονομία & Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα Ζωής & Περιβάλλον, Νέες Τεχνολογίες, Γλώσσα & Επικοινωνία, Κοινωνικές Δεξιότητες & Δράσεις, Πολιτισμός & Τέχνη, Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ιλίου, Νέστορος 101, Ίλιον, και συγκεκριμένα στον
κ. Δημήτρη Αμπατζή & στην κα. Χριστίνα Φαρμάκη στα τηλέφωνα 213 20 30 036 & 213 20 30 029.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30.12.2013.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ