Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πένθος βυθίστηκε ξαφνικά ολόκληρη η Νέα Ιωνία μετά την είδηση του θανάτου του Προέδρου του ΟΠΑΝ Γιάννη Ιωάννου.

Ο Γιάννης Ιωάννου είχε μια μακρά πορεία στα κοινά της Νέας Ιωνίας καθώς ήταν εκπαιδευτικός και είχε διατελέσει τόσο Δημοτικός Σύμβουλος, όσο και πρωτεργάτης του Συλλόγου “Ανατολή” και Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, ενισχύοντας την πόλη με το έργο και την ανθρωπιά του. Ο ίδιος προσεβλήθη από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και έχασε τη μάχη με τη ζωή προκαλώντας απέραντη θλίψη στην κοινότητα της Νέας Ιωνίας.

Η δήμαρχος της πόλης κα Δέσποινα Θωμαΐδου με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε το Γιάννη Ιωάννου: “Με οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του Γιάννη Ιωάννου, Γυμνασιάρχη και Δημοτικού Συμβούλου. Ο Γιάννης μας διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα την ανθρωπιά. Πάντα μπροστάρης, πάντα δυναμικός, πάντα ευγενής. Η παρακαταθήκη του ανεκτίμητη. Θα συνεχίσουμε όλες και όλοι μαζί στο κοινό δρόμο που χαράξαμε ως Δύναμη Προοπτικής. Σε ό,τι με αφορά έχασα έναν πολύτιμο φίλο, σήμερα Παγκόσμια Ημέρα της Φιλίας. Φίλε Γιάννη, Αγαπημένε μου. Καλό Ταξίδι!”

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Α. Χατζησαββίδης δήλωσε τα εξής: “Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του, για το Δήμο, για τον αθλητισμό, για την Παιδεία για τους φίλους και γνωστούς όχι μόνο της πόλης μας. Μαχητής αγωνιστής της ζωής ο Γιάννης, δεν άντεξε την πολύμηνη μάχη που έδινε. Θα μας λείψεις φίλε Γιάννη, αλλά θα θυμόμαστε την άοκνη προσφορά σου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.”

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” κ. Π. Μανούρης ανέφερε σχετικά: “Άδικο να φεύγει ένας νέος άνθρωπός . Ο συνάδελφος και φίλος Γιάννης Ιωάννου έχασε μάχη που δεν μπορούσε να κερδίσει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του . Απώλεια για όλους μας. Απώλεια για τον χώρο της Εκπαίδευσης και του Αθλητισμού. Στο καλό φίλε Γιάννη.”

 

Τέλος, και η παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ: “Η πόλη μας και η παράταξη μας “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ” αποχαιρετούν με συγκίνηση τον αγαπημένο φίλο, αθλητή, δημοτικό σύμβουλο και καθηγητή Γιάννη Ιωάννου. Ο Γιάννης ήταν εκλεκτός φίλος, αγαπητός καθηγητής με πολυετή προσφορά στον αθλητισμό της Νέας Ιωνίας. Από τους πρωτεργάτες και στυλοβάτες του αθλητικού συλλόγου “ΑΝΑΤΟΛΗ” χαρακτηρίστηκε από το πάθος του για τον αθλητισμό και την ενασχόληση του με τα κοινά. Δημοτικός σύμβουλος και τα τελευταία δύο χρόνια πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Νεολαίας του Δήμου μας.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε, όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας.
Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους λοιπούς συγγενείς. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη.

για την Παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”

ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας, Χρήστος Κανλής

και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ηρακλής Γκότσης – Χατζηκωνσταντίνου Σάββας – Αθυμαρίτου Φιλίππα – Καλογερόπουλος Βασίλειος – Βανδώρος Σπυρίδων – Κατημερτζή Όλγα – Ακιανίδου Όλγα”

Ο Όμιλος Media ΑΚ εκφράζει τα θερμά συλληπητήριά του στους οικείους του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ