Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μια γλυκιά προσφορά από το εξωτερικό

Δημοσιεύθηκε

στις


Στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Περιστερίου και Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη διατέθηκαν περισσότερα από πέντε χιλιάδες κρουασάν και κέικ, με πρωτοβουλία του εντεταλμένου δημοτικού σύμβουλου Περιστερίου σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, Γιώργου Βαθιώτη.
Τα τρόφιμα ήταν μια ευγενής προσφορά φιλελλήνων της Αυστρίας και για την ακρίβεια της οργάνωσης «Griechenlandhilfe» η οποία σε τακτά χρονικά διαστήματα ενισχύει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της χώρας μας με τρόφιμα και φάρμακα.
Για την οργάνωση της παραλαβής των τροφίμων τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει ο πλήρης σχεδιασμός για την υλοποίηση και την άμεση μεταφορά των πραγμάτων που έρχονταν από την Αυστρία.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την δράση, διέθεσε 3 φορτηγά για την μεταφορά των 12 παλετών σε Νίκαια και Περιστέρι.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Μαριάνθη Πανίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Λαγουμιτζής ευχαρίστησαν το Δήμο Περιστερίου για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ