Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μια γενναιόδωρη προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, όπου υποδέχθηκε τον Διευθυντή του σχολείου St. Catherine’s Stuart Smith.

Το βρετανικό σχολείο προέβη σε μια γενναιόδωρη προσφορά σε προϊόντα παντοπωλείου, τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για τα άτομα και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, ενώ ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε δώρα για κάθε παιδί, συμβάλλοντας στην προσπάθεια να είναι αυτές οι γιορτές όσο πιο χαρούμενες γίνεται για μικρούς και μεγάλους.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου St. Catherine’s για τη σημερινή προσφορά τους. Για ακόμη μία φορά υπήρξαν αρωγοί και συμπαραστάτες μας στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και ιδιαίτερα τα παιδιά, τονίζοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας. Εκ μέρους λοιπόν των εργαζομένων, των εθελοντών και των δικαιούχων του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου ευχαριστούμε τους ανθρώπους του St. Catherine’s και ευχόμαστε καλές γιορτές».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ