Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μακεδονία και Θράκη “συναντήθηκαν” στην εκδήλωση του Δήμου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Μουσών, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού καλωσόρισαν χθες (Σάββατο 1/7) τον Ιούλιο, τα μέλη του συλλόγου Μακεδόνων – Θρακών Φυλής, στο πλαίσιο του καθιερωμένου γλεντιού που διοργανώνουν κάθε χρόνο για τη λήξη της χορευτικής σεζόν.

Στην πλούσια δράση του συλλόγου αναφέρθηκε συνοπτικά στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος Δήμητρα Σιώπη  η οποία ανέφερε πως υπάρχει ισχυρή δυναμική στο σύλλογο αφού μέσα στη χρονιά πραγματοποιήθηκαν εκδρομές, ξεναγήσεις, σεμινάρια, γλέντια εμφανίσεις και παραστάσεις του συλλόγου εντός και εκτός του Δήμου. “Έχουμε εμπλουτίσει το βεστιάριο μας  και συνεχίζουμε με την παραγγελία νέων στολών, συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και στηρίζουμε τις εκδηλώσεις των τοπικών συλλόγων αλλά και του Δήμου. Στηρίζουμε το Δήμο μας όπου μας χρειαστεί , ομοίως και ο Δήμος είναι δίπλα μας όπου τον χρειαστούμε. Έχουμε άριστη σχέση και ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και το νομικό πρόσωπο “Η Πάρνηθα” κατέληξε.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο χαιρετισμό του επεσήμανε “μας έχετε βγάλει ασπροπρόσωπους σε όλες τις εκδηλώσεις εντός αλλά και εκτός Δήμου”, έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο για το έργο του και ανανέωσε το ραντεβού του με τον κόσμο για την ερχόμενη εβδομάδα στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου από τους Μακεδόνες και Θράκες.

Αμέσως μετά ξεκίνησε ένα μοναδικό Μακεδονίτικο-Θρακιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι και χορό από τα μέλη του συλλόγου και με την πρόεδρο, όταν δεν χόρευε να ανεβαίνει στο πάλκο και να τραγουδά.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο πρώην Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Κώστας Παπαϊωάννου, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Χριστοφιλάκης και ο Πρόεδρος της Γρίζας Γιώργος Καραϊσκάκης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ