Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο  Δήμος Ηρακλείου Αττικής ξεκίνησε τη λειτουργία του 2ου Κύκλου των ποιοτικών εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών προγραμμάτων Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) και Πιστοποίησης Πληροφορικής, για τους νέους 60 εκπαιδευόμενους. Η Διδασκαλία και η Πιστοποίηση εντάσσονται στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Σεμιναρίων που οργανώνει η ΚΕΑΕΔΗΑ μέσα από την Υπηρεσία της Εκπαίδευση Ηράκλειο (Ε-Ηράκλειο) σε πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά της Κέντρα και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου και των όμορων Δήμων με Δωρεάν Εκπαίδευση και συμβολική τιμή για την Πιστοποίηση.

Τα προγράμματα αρχίζουν την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και θα διαρκέσουν ενάμιση μήνα μαζί με τις εξετάσεις Πιστοποίησης. Οι νέοι εξήντα συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ολιγομελή τμήματα, θα μυηθούν στη χρήση των Η/Υ, θα εκπαιδευτούν και θα προετοιμαστούν για τις εξετάσεις πιστοποίησης τους.

Τα προγράμματα συνεχίζονται με δυνατότητα έναρξης Νέων Τμημάτων και μαθημάτων κάθε 15 μέρες σε τμήματα Καθημερινά, Απογευματινά Πρωινά και Σάββατο Κυριακή.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ