Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μαζί ξανά στο «Πέτρινο»

Δημοσιεύθηκε

στις


Στα πλαίσια της δράσης «Μαζί ξανά στο Σχολείο» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 1ης Ιουνίου η Επετειακή συνάντηση όλων των μαθητών, που αποφοίτησαν ή φοίτησαν στο ιστορικό «Πέτρινο» Δημοτικό Σχολείο.
Την 3η συνάντηση των παλιών συμμαθητών χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και ως μαθήτρια στο «Πέτρινο», ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ανάμεσα στους παλιούς συμμαθητές και ανανεώνοντας τις μνήμες τους.
Πρώτα ακούστηκε η καθιερωμένη προσευχή από έναν «μαθητή» και στη συνέχεια, η πρώην Διευθύντρια, Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιλή Καρκούλια τους καλωσόρισε στην προαύλειο του σχολείου.
Ακολούθησε μια περιήγηση – ξενάγηση στους χώρους του «Πέτρινου», που τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινιστεί και φιλοξενεί με επιτυχία τη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πανεπιστήμιο και η συνάντηση έκλεισε με ένα μουσικό αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού στην αίθουσα της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Νάνα Μούσχουρη».                    
Απ’ όλους δόθηκε το ραντεβού για του χρόνου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ