Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Κοινωνία Μυλοπόταμος: Aπειλεί με βεντέτα ο αδερφός του 22χρονου – «Θα μπουν εκεί που είναι ο αδερφός μου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το φονικό «έκλεισε» πέντε από τα δέκα σπίτια του χωριού στον Μυλοπόταμο της Κρήτης – Τι δήλωσε ο αδερφός του που μετανιώνει που δεν έλαβε δράση νωρίτερα

«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά»,  δήλωσε ο αδερφός του 22χρονου που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από 44χρονο συγχωριανό του στην Κρήτη.

Πικραμένος και εξοργισμένος, μάλιστα, προειδοποίησε για βεντέτα, υπογραμμίζοντας πως έχει αποφύγει καταστάσεις εδώ και 10 χρόνια, που θα μπορούσε να είχε λήξει ο ίδιος – προκειμένου να ζει ο αδερφός του.

«Δέκα χρόνια τους παλεύω. Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…αναγκαστικά»,  σημείωσε ο αδερφός του 22χρονου, μιλώντας στο Mega. «Όλοι οι Καντάνηδες για μένα τη ψυχή του αδερφού μου θα την επληρώσουν».

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον νεαρό από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα πέντε:

Δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα[…]Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα” συνέχισε ο αδερφός του αδικοχαμένου για τους συγγενείς του 44χρονου δολοφόνου του 22χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο Κρήτης παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται έξω από τα σπίτια, τόσο του θύματος όσο και του δράστη, που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο.

Ο 44χρονος δήλωσε πως «δεν θυμάται πού έριξε»

Θολωμένος φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονίας του 22χρονου στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, υπογραμμίζοντας πως «ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι πού έριξα».

Τα λόγια αυτά φέρεται να χρησιμοποιεί, μεταξύ άλλων, στην προανακριτική απολογία του ο 44χρονος που διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου τα όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στον μικρό οικισμό του Μυλοπόταμου, αλλά και τα τρία διαφορετικά επεισόδια που είχαν κατάληξη το έγκλημα.

Μεταξύ άλλων, φέρεται να δήλωσε «συγκλονισμένος γιατί μια ανθρώπινη ζωή έφυγε» και ανέφερε πως «είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε σε εμένα». Χαρακτήρισε, μάλιστα, το θύμα «δύσκολο άτομο και εξαιρετικά προβληματικό στην σχέση του με την ευρύτερη οικογένειά μου».

«Κάποια στιγμή ξύπνησα από το λήθαργό μου και άκουσα τον πατέρα του Χαριτάκη να καταριέται. ‘Εβαλα μπροστά το αμάξι κι έφυγα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ