Connect with us

Κοινωνία

Καλοκαιρινή απασχόληση για τα παιδιά

Published

on

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας με τη συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα υλοποιήσει πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης μαθητών/τριών νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει για τέσσερις περιόδους: 1η περίοδος 16/6 έως 27/6, 2η περίοδος 30/6 έως 11/7, 3η περίοδος 14/7 έως 25/7 και 4η περίοδος 28/7 έως 8/8.
Τα σχολεία που θα λειτουργήσει το πρόγραμμα είναι το  1ο Δημοτικό Σχολείο (Κρήτης 28, Κέντρο), 7ο Δημοτικό Σχολείο (Αντιγόνης & Ισμήνης, Πευκάκια -Περισσός), 19ο Δημοτικό Σχολείο (Τ. Σινόπουλου 2, Περισσός) και 6ο Δημοτικό Σχολείο (Πλατεία Τυάνων 1, Σαφράμπολη)

Πρόγραμμα Εβδομάδας
Το ωράριο απασχόλησης θα είναι από 7:30 π.μ. έως 4:00 μ.μ.  Κάθε εβδομάδα τα παιδιά θα απασχολούνται και θα παίζουν στα εργαστήρια θεάτρου, μουσικής, χορού και γυμναστικής και θα πηγαίνουν 2 φορές για μπάνιο στην οργανωμένη δημοτική πλαζ του Δήμου Μαρκόπουλου στο Αυλάκι.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το Τμήμα Παιδείας Δήμου Ν. Ιωνίας.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ