Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κίνηση αλληλεγγύης από νέα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία στήριξης των συμπολιτών τους ανέλαβαν οι νέοι της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη». Οι νέοι έπειτα από εξόρμηση σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου Αττικής το Σάββατο 16 Νοεμβρίου συγκλέντρωσαν τρόφιμα τα οποία και παρέδωσαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Ηρακλείου Αττικής τον οποίο επισκέφθηκαν  το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

Με αυτή τους την κίνηση θέλησαν να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Κυπριανού καθώς και του βρεφονηπιακού σταθμού που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας- Φιλαδελφείας και Ηρακλείου.
Τα παιδιά υποδέχτηκε με θέρμη ο Προϊστάμενος του ναού Πατέρας Κωνσταντίνος Μιχαλάκης ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, αλλά και των συνεργατών του, και τόνισε ότι στηρίζει ενεργά τη προσπάθεια των νέων της παράταξης για κοινωνική αλληλεγγύη και δράσεις που στόχο έχουν «κανείς μόνος του στην κρίση».

Οι νέοι και οι νέες, αφού τον ευχαρίστησαν τον ιερέα για τα καλά του λόγια, υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη θέληση το έργο που ξεκίνησαν, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες και δημότες που πραγματικά έχουν ανάγκη.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ