Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κέφι και χορός στο αποκριάτικο πάρτι του Ιωνικού Συνδέσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ένα όμορφο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ, έκλεισε το διήμερο εορτασμού της Αποκριάς στον Ιωνικό Σύνδεσμο. Η αίθουσα εκδηλώσεων “Στράτος Μελεμενής” του Ιωνικού Συνδέσμου, αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλον αυτό τον κόσμο που προσήλθε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, να γιορτάσει την Αποκριά!!

 

Την έναρξη του πάρτυ έκανε η Αντιπρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου, Δέσποινα Γεωργαντζή, η οποία με πολύ κέφι επιμελήθηκε τις εκδηλώσεις του διημέρου. Παιδιά και γονείς μασκαρεμένοι και ευδιάθετοι, έπαιξαν, χόρεψαν και έγιναν όλοι μια μεγάλη γιορτινή παρέα, που θύμιζε παλιές εποχές.

 

 

Οι μικροί φίλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, παίζοντας παιχνίδια με την ανιματέρ, σοκολατοπόλεμο, πινιάτα, face painting, μπαλονοκατασκευές και χορεύοντας σε αποκριάτικους ρυθμούς και φυσικά το αγαπημένο σε όλους μας limbo, ενώ παράλληλα προσφέρθηκαν, λιχουδιές και χυμοί σε όλους.

 

Η δασκάλα χορού του Ιωνικού Συνδέσμου, κ. Εύα Καραδήμα, παρουσίασε ένα ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μαζί με τα παιδιά του παιδικού τμήματος.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ