Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θλίψη στην τοπική αυτοδιοίκηση για την απώλεια του Αγγελή Σύρμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα Μέλη της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ΕΝ.Δ.Α.), ο Δήμος Ωρωπού καθώς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση θρηνεί την ξαφνική και απρόσμενη απώλεια από τη ζωή του Δημάρχου Άγγελου Σύρμα.

“Έφυγε” το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022 σε ηλικία 61 ετών. Διετέλεσε δήμαρχος Αυλώνα από το 2002 έως 2010 και ήταν συνεργάτης της δημοτικής αρχής του Δήμου Ωρωπού.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους και τα συλλυπητήρια τους . Όπως αναφέρουν: “Αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό στην κοινωνία μας αλλά και στα κοινά του τόπου.” “Είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση της απώλειας του καλού φίλου και συναδέλφου Αγγελή Σύρμα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο αγαπητός Αγγελής δεν είναι ανάμεσά μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Διετέλεσε δήμαρχος Αυλώνα από το 2002 έως το 2010 και πάντα ήταν κοντά μας για το καλό του τόπου. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα”, προσθέτει ο δήμαρχος Ωρωπού.

Το Δ.Σ. της ΕΝ.Δ.Α. σε έκτακτη συνεδρίασή του εξέδωσε το παρόν ψήφισμα:

“Μας προξένησε θλίψη η απώλεια του εξέχοντος στελέχους της, και μέλος του Δ.Σ. αυτής, του συναδέλφου Άγγελου Σύρμα, ενός ανθρώπου – μιας προσωπικότητας που άφησε στη γήινη πορεία του
μέχρι σήμερα σπουδαίο αυτοδιοικητικό έργο.

Ως Δήμαρχος του Δήμου Αυλώνος επί σειρά ετών (2002 – 2010) ήταν πρωτοπόρος σε έργα και πρωτοβουλίες που ωφέλησαν εξαιρετικά την πόλη του και τους συμπολίτες του. Αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στα κοινά, αφήνοντας το θετικό του στίγμα κατά γενική ομολογία για πάντα.
Από πλευράς μας, ως συνάδελφοί του και συνεργάτες – μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, τον φίλο Άγγελο τον καλό οικογενειάρχη και τον δημιουργικό πολίτη, θα τον θυμόμαστε για πάντα και για όλα, κυρίως όμως για το ήθος του, την ανθρωπιά του, την σταθερή βούλησή του και την αποτελεσματικότητά του.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη σύζυγό του Μαριάννα και σε όλους τους οικείους του.

Οι συνδημότες και συνδημότισσες του θα τον θυμούνται με αγάπη και εμείς οι συνάδελφοί του με θαυμασμό, εκτίμηση και αγάπη, με το παράπονο ότι έφυγε νωρίς απρόσμενα και ξαφνικά. Είχε πολλά ακόμα να προσφέρει. Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη θλίψη και οδύνη.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Άγγελε.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ