Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θέμης Αδαμαντίδης: Στον Εισαγγελέα ο γνωστός τραγουδιστής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών προσήλθε πριν από λίγο με τον δικηγορο του Αλέξη Κούγια, ο Θεμης Αδαμαντίδης αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του.

Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για ξυλοδαρμό τον  οποίο, όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, διέπραξε εις βάρος της το βράδυ της Πέμπτης, 30 Ιουνίου.

Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια ισχυρίζεται πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ