Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Η εξέλιξη της “Μήδειας” στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας την πόλη εκδόθηκε από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς.

Ανοιχτοί παρέμειναν όλο το βράδυ οι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου καθώς οχήματα της Πολιτικής Προστασίας (εκχιονιστικά, αλατιέρες κ.α.) επιχειρούσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα συνεχίσουν για όσο διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία.
60 τόνοι άλατος χρησιμοποιήθηκαν το βράδυ προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο ενώ το πρωί της Δευτέρας άλλοι 40 τόνοι.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς κράτησε ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας και τον άξονα Κηφισιάς – Ελευθερίου Βενιζέλου και Θησέως, χωρίς να έχει την αρμοδιότητα, ενώ τα μηχανήματα της επιχειρούν αυτές τις ώρες σε Πολιτεία και Εκάλη. Στη δύναμη της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς προστέθηκαν από το πρωί και ιδιώτες.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα παραλαβή 70 τόνων άλατος καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να σημειώσουν επιδείνωση κατά τις απογευματινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς επιχειρεί και στις περιοχές γύρω από τα κέντρα εμβολιασμού των Νοσοκομείων ΚΑΤ και Αγίων Αναργύρων για τη διευκόλυνση των πολιτών που πηγαίνουν για εμβολιασμό κατά του covid-19.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος απευθύνει έκκληση στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα λόγω παγετού και ολισθηρότητας.
Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών
Επισημαίνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για την αποφυγή των μετακινήσεων οι συναλλαγές με το Δήμο Κηφισιάς θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.
Το τηλεφωνικό κέντρο του Δημαρχείου Κηφισιάς (τηλ. 2132007100) θα παραμείνει ανοικτό επί 24ωρου βάσεως έως και Τετάρτη 17/02/2021.
Και τα ΚΕΠ του Δήμου θα είναι σε πλήρη λειτουργία από Τετάρτη 17/2/2021. Μόνο για επείγουσες υποθέσεις που αφορούν τα ΚΕΠ, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

ΚΕΠ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 2132055800
ΚΕΠ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2108077081 και ώρες 8.00- 14.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ