Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Ηλεκτρονικό εργαλείο για το Δήμο Αγίου Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Νέα ιστοσελίδα διαθέτει πλέον ο Δήμος Αγ. Δημητρίου (dad.gr) και στο μήνυμα της η Δήμαρχος κα Μαρία Ανδρούτσου αναφέρει τα εξής: “Το διαδίκτυο δεν ανήκει πλέον στη σφαίρα της νέας τεχνολογίας. Αποτελεί ένα καθημερινό αναγκαίο εργαλείο ενημέρωσης, πληροφόρησης, γνώσης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας των πολιτών. Στην προσπάθειά μας να κάνουμε καλύτερο αυτό το εργαλείο για το Δήμο μας, δημιουργήσαμε μια νέα ιστοσελίδα πιο φιλική για το χρήστη, σε περιβάλλον αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο.
Ζητάμε την κατανόησή σας σε πιθανές ελλείψεις που μπορεί να έχει η νέα μας ιστοσελίδα, κατά το πρώτο διάστημα της λειτουργίας της. Η ενημέρωσή της, όχι μόνο για τα τρέχοντα θέματα, αλλά και σε γενικότερο αρχειακό υλικό θα είναι συνεχής, ώστε στην πορεία να εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων που θα μπορεί να ανατρέξει ο πολίτης για κάθε θέμα που αφορά στο Δήμο.
Στην πορεία αυτή κάθε υπόδειξη, παρατήρηση και συμβουλή που μπορείτε να μας δώσετε θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη δυναμική διαμόρφωση της ιστοσελίδας μας. Παράλληλα, στο πλαίσιο της αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων εργαλείων Επικοινωνίας δημιουργήσαμε και ενεργοποιήσαμε και την επίσημη σελίδα του Δήμου Αγ. Δημητρίου στο facebook για έναν πιο άμεσο και εξελιγμένο τρόπο ενημέρωσης.

Καλή πλοήγηση!
Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ