Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Ε.Σ.ΑμεΑ.: “Διεκδικούμε μαζί” σε Πέραμα, Άλιμο, Νέα Σμύρνη και Κερατσίνι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχει καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο και αυτή τη βδομάδα σειρά έχουν οι Δήμοι Περάματος, Αλίμου, Νέας Σμύρνης και Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα:

1. Ο Δήμος Περάματος φιλοξενεί στο Β’ Κ.Α.Π.Η. (Βοσπόρου 11 β) τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 12.30-14.30, για την υλοποίηση δράσης της ΕΣΑμεΑ με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας με τους Δήμους της Αττικής, ώστε να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

2. Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 12.30-14.30.

3. Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης (Ελευθερίου Βενιζέλου 14, ισόγειο) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9.30-11.30, για την υλοποίηση της δράσης.

4. Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9.30-11.30, για την υλοποίηση δράσης της ΕΣΑμεΑ με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας με τους Δήμους της Αττικής, ώστε να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ