Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ευχές για καλή χρονιά στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Ομίλου Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ψυχικού (ΠΟΨ), στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ψυχικού, έκοψε την Πρωτοχρονιάτική του Βασιλόπιτα στην οποία ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Ψυχικού, π. Αναστάσιος έδωσε την ευλογία του πριν την κοπή.

Η νέα Πρόεδρος του ΠΟΨ κ. Βάντα Χαματζόγλου ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γαλάνη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ελένη Ζέππου -Χαρλαύτη, Δημήτρη Φωτιάδη, Νίκο Ζερβό, την Γραμματέα του ΔΣ και Αντιπρόεδρο του ΟΚΑΠΑ Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου, τις εφόρους του ΠΟΨ κκ Μαρία Θωμοπούλου και Μαίρη Σαμουελιάν, τον Ταμία και Στρατηγό κ.Χρήστο Μπολώση, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Θανάση Χανακούλα, τον πρώην Δήμαρχο Ψυχικού κ.Δημήτρη Μαναό, και τους κ.κ Κατερίνα Αποστόλου και Δημήτρη Ποντίκα, διοργανωτές της βραδιάς κλασσικού κινηματογράφου, που λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου.

Η βραδιά αφιερώθηκε στην τιμητική βράβευση της κας Κικής Βλουτόγλου -επιτίμου Προέδρου του ΠΟΨ, μετά από απόφαση του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος κ. Χαματζόγλου, τόνισε τη μεγάλη προσφορά της κας Βλουτόγλου στον ΠΟΨ και στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, δράσεις που έχουν γίνει πλέον θεσμός και θα συνεχίζονται από τα επόμενα Συμβούλια.

Η κ. Βλουτόγλου σε μια συγκινητική ομιλία, αναφέρθηκε στις εξαιρετικές πολιτιστικές εκδησώσεις που έκανε ο ΠΟΨ κατά τη
μακροχρόνια διάρκεια της θητείας της και ευχήθηκε στο νέο συμβούλιο επιτυχή συνέχεια και νέες πολιτιστικές δράσεις.

Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γαλάνης, φορτισμένος συναισθηματικά, ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους την -μετά από μεγάλη προσπάθεια και πραγματικό αγώνα- επίλυση του μεγάλου προβληματος της αύξησης του συντελεστή δόμησης, έτσι ώστε να διαφυλαχθεί ο χαρακτήρας του ξεχωριστού πράσινου Προαστίου μας.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό δείπνο που παρέθεσε ο ΠΟΨ στα μέλη του και φυσικά με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, το Φλουρί της οποίας έτυχε στον συνδυασμό μας Προάστιο Πρότυπο.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ