Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Επίσκεψη αγάπης μαθητών στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις


Τριάντα πέντε μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού και Γυμνασίου του Σχολείου “Ελληνική Παιδεία” επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιο γεμίζοντας το Δημαρχείο με παιδικά τραγούδια. Ο σκοπός αυτής της ιδιαίτερα ζεστής επίσκεψης των παιδιών ήταν για να παραδώσουν στον Δήμαρχο την μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που συγκέντρωσαν για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Ο Δήμαρχος, ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανιδιοτελή προσφορά των παιδιών, των γονιών τους και του Διδακτικού Προσωπικού του Σχολείου, ευχαρίστησε τα παιδιά, και με τη σειρά του, τους δώρισε από ένα αναμνηστικό δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων που έρχονται.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής των παιδιών και των καθηγητών τους στο γραφείο του Δημάρχου τραγουδήσανε, βγάλανε αναμνηστικές φωτογραφίες και ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για αυτή την πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Παρόντες ήταν επίσης, η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ Πατούλη – Σταυράκη Μαρίνα και ο Αντιδήμαρχος Πεύκης κ. Φωτίδης Χρήστος. Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος ανέφερε στους μαθητές, ότι η δράση τους αυτή πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι παράδειγμα Παιδείας και Πολιτισμού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ