Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του Action 24 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση στα γραφεία του Action 24 στα Πατήσια πραγματοποίησαν άγνωστοι χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, τέσσερις με πέντε στον αριθμό, έριξαν μολότοφ, μπογιές, πέτρες και φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Μέχρι στιγμής έχει γίνει μια προσαγωγή.

Ο φύλακας του σταθμού πρόλαβε και κατέβασε τα ρολά πριν οι άγνωστοι μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή.
Ο πρόεδρος του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, δήλωσε για την επίθεση στο κανάλι : «Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Εριξαν δύο μολότοφ, είμαστε σε μια κατοικημένη περιοχή. Ευτυχώς, δεν είχαμε θύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων».

«Δεν φοβόμαστε» ήταν η ανάρτηση του καναλιού στα social media με φωτογραφίες από την επίθεση:

Γαϊτάνης: Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ταραντίλης: «Επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου»

Σε δήλωσή του, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, ανέφερε για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24: «Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Καταδικάζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Καταδικάζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Βαρβιτσιώτης: Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση

Η βία δεν θα περάσει, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Χρηστίδης: Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στη Δημοκρατία

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: «Η επίθεση εναντίον του @action24_ είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία».

Λοβέρδος: Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί στη βία και την τρομοκρατία
«Επίθεση απόψε στο Action24. Επίθεση στην Ελευθεροτυπία. Επίθεση στη Δημοκρατία. Απόλυτη καταδίκη. Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί στη βία και την τρομοκρατία», επεσήμανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ