Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εξόρμηση ανθρωπιάς από τους Εθελοντές στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Σάββατο 10 Μαίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση των Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής   για τη συγκέντρωση τροφίμων έξω από τα σούπερ μάρκετ της περιοχής, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Μαζί με τους Εθελοντές, αρωγοί στην προσπάθειά τους, ήταν:

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση, τα Εκπαιδευτήρια «Ελληνική Παιδεία», το 4ο Γυμνάσιο Δήμου Ηρακλείου Αττ.  και οι Ολυμπιονίκες μας Χαρά Καρυάμη (ρυθμική) και Μαρία Καραγιαννοπούλου (τζούντο).  Επίσης ο σαξοφωνίστας Β. Παναγιωταράκος συνέβαλε στην επιτυχία της δράσης σκορπίζοντας χαρά με τις υπέροχες μελωδίες του.

Υπάλληλοι του Δήμου και του Κοινωνικού παντοπωλείου ήταν παρόντες από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και βοήθησαν μεταφέροντας υλικά απαραίτητα για τη διοργάνωση της δράσης καθώς και στη μεταφορά των τροφίμων από τα σουπερ μαρκετ στο Κοινωνικό παντοπωλείο.

“Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι η προσφορά των συνδημοτών μας, κάθε ηλικίας, ήταν συγκινητική και γέμισαν με το υστέρημά τους δεκάδες καρότσια με τρόφιμα. Η κοινωνική ευαισθησία, η αλληλεγγύη και η συνεισφορά θριάμβευσαν και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας πετυχαίνουμε τους στόχους μας” σημειώνουν οι Εθελοντές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ