Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου της Μητρόπολης

Δημοσιεύθηκε

στις


Παραδόθηκαν από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημάρχου Περιστερίου, κ. Γιώργο Βαθιώτη, μεγάλες ποσότητες φαρμάκων στον πατέρα Μανώλη για το κοινωνικό φαρμακείο της Ι.Μ. Περιστερίου.
Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης κοινωνικών ομάδων την Τετάρτη 15 Ιουλίου παρέδωσε στην εθελοντική ομάδα Περιστερίου ΕΟΠΠ ενέσεις, ορούς, απλούς επιδέσμους και επιδέσμους γύψου καθώς και ποσότητες ορθοπεδικών ειδών για την εύρυθμη λειτουργία τους.
Στη σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Βαθιώτης κατά την παράδοση του ιατροφαρμακευτικού υλικού ανέφερε «Τα όνειρα και τις ελπίδες ενός λαού δεν έχει το δικαίωμα κανένας να τα αλλοιώσει ή να τα καταστρέψει. Κάποιοι μίλησαν για ανθρωπιστική βοήθεια εμείς οι Έλληνες το ονομάζουμε Αλληλεγγύη και το κάνουμε καθημερινά πράξη. Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή και πρέπει όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο δρόμο με οδηγό το ελληνική ψυχή και φιλότιμο.
Κανένας δεν έχει τη δύναμη να περιφρονήσει τη Δημοκρατία, το Δίκιο και την Αξιοπρέπεια ενός λαού που διψά για καλύτερες μέρες. Οι αγώνες ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας και ελπίδας εντείνονται με αμείωτο ρυθμό και ένταση το επόμενο διάστημα σε πείσμα των καιρών».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ