Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ελεύθερος ο Κορκονέας με ψήφους 4-3 των εφετών δικαστών – Το σκεπτικό της απόφασης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά των Δικαστών Εφετών, αναγνωρίστηκε τελικά ο πρότερος σύννομος βίος στον πρώην ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με το συγκεκριμένο ελαφρυντικό είχαν σπάσει και τον Ιούλιο του 2019 τα ισόβια για τον Κορκονέα που βρέθηκε εκτός φυλακής έχοντας εκτίσει περισσότερα από 11 χρόνια ποινής, έχοντας κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Αλέξανδρου. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας LamiaReport ίσως και μέσα στην ημέρα, με την κατάθεση του αποσπάσματος της τελευταίας Απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας.

Η επανάληψη της διαδικασίας είχε ξεκινήσει στις 11 Μαΐου και είχε διακοπεί δύο φορές, όπως είχε καταγράψει το LamiaReport, με επεισοδιακό τρόπο εξαιτίας αρχικά της μη κλήτευσης της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου και του αιτήματος της Πολιτικής Αγωγής να παρίσταται στη διαδικασία.

Το Εφετείο Λαμίας για μία ακόμη φορά ήταν γεμάτο αστυνομικούς για την μεταφορά του Κορκονέα από και προς το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ