Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Εκεί κινείται η βενζίνη την Δευτέρα – Πού μπορείτε να βρείτε φτηνά πρατήρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με το δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι μέσες τιμές λιανικής πώλησης καυσίμων για όλη την Ελλάδα, για την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, είχαν ως εξής:

  1. Αμόλυβδη 95 οκτ.: 2,048
  2. Αμόλυβδη 100 οκτ.: 2,219
  3. Super: 1,968
  4. Diesel Κίνησης: 1,915
  5. Υγραέριο κίνησης: 1,135
  6. Diesel Θέρμανσης κατ’ οίκον: 1,509

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 03 21 112453

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο επισκόπησης τιμών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, σε διάστημα μιας εβδομάδας, η μέση τιμή της αμόλυβδης (95 οκτ.) έπεσε κατά 51 λεπτά.

Δείτε χαρακτηριστικά τον σχετικό πίνακα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο στις 17/3:

pinakas.2

 

Τι είπε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων

Ανοδικές τάσεις αναμένονται στις τιμές των καυσίμων αυτή την εβδομάδα, γιατί οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έχουν ξαναπάρει την ανηφόρα, από τα 107 δολάρια σήμερα «τρέχει» στα 112 δολάρια το βαρέλι, είπε μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Γιώργος Ασμάτογλου.

Μένουν από βενζίνη

Οκτώ στους 10 οδηγούς που βάζουν πλέον βενζίνη έρχονται με το λαμπάκι αναμμένο, είναι στα όρια, το 80% των δεξαμενών πετρελαίου θέρμανσης στα σπίτια είναι άδειες, είπε ο κ. Ασμάτογλου.

Υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία στην τσέπη του Έλληνα καταναλωτή εδώ και πολύ καιρό. Χθες με τον χιονιά, ο κόσμος έπαιρνε πετρέλαιο με τα μπετονάκια για να ζεσταθεί λίγο, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα είπε.

Και στις πολυκατοικίες υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, από τους 10 ενοίκους οι 7 μπορούν πλέον να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης, είπε.

Το άδειο ρεζερβουάρ μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση της αντλίας καυσίμου και σκουπιδάκια και να προκαλέσει ζημιά στον κινητήρα του αυτοκινήτου που μπορεί να φτάσει και τα 1300 ευρώ, είπε ένας ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων

Πού θα βρείτε σήμερα φθηνή βενζίνη

Δείτε εδώ πού μπορείτε να βρείται φθηνή βενζίνη, σύμφωνα με το παρατηρητήριο υγρών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ