Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά των ναρκωτικών στον Άγιο Δημήτριο

Δημοσιεύθηκε

στις


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και με κεντρικό σύνθημα “Η δύναμη να αλλάζεις”, διοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης την Τρίτη 24 Ιουνίου και ώρα 19:00, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα εξαρτημένα άτομα, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, καθώς και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για την κοινωνική τους επανένταξη.
Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

Έχει την έδρα του στην Αττική και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειες τους. Στοχεύει στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εθελοντική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση και δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλες ουσίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ