Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

 
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου  τα εγκαίνια του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στο Δήμο Μεταμόρφωσης.  
Την έναρξη των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Μιλτιάδης Καρπέτας που τόνισε τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας αυτής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο δράσεων της κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιεί, συνδράμει κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, έτσι ώστε να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Μακάρι να ξεπεραστεί η κρίση και να μην υπάρχει ανάγκη για λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αλλά όσο θα υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από τη βοήθεια που παρέχει  το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του».

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κα Χριστίνα Αντωνοπούλου δήλωσε με τη σειρά της ότι: «Η έμπρακτη ένδειξη υποστήριξης, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που αναγκάζονται να δίνουν καθημερινό αγώνα για τη διαβίωσή τους, αποτελεί για εμάς υποχρέωση διότι αποτελούμε μέρος της δοκιμαζόμενης, αυτής, κοινωνίας».
Τον αγιασμό των Εγκαινίων τέλεσαν  οι Αιδεσιμότατοι,  Πατέρας  Δημήτριος και Πατέρας Μιχαήλ.  Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπερειφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο  πρώην Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Δημήτρης Τζίτζιφας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θοδωρής Σφυρής καθώς και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.  

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεταμόρφωσης λειτουργεί εδώ και έξι μήνες περίπου με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.  Τα διανεμόμενα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές τοπικών επιχειρήσεων, παραγωγών αγροτικών προϊόντων καθώς και από δωρεές δημοτών. Μέχρι τώρα έχουν ωφεληθεί από τη λειτουργία του πάνω από 550 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους στο τηλέφωνο 210 2845008.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ