Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δωρεάν ψυχολογική στήριξη οικογενειών

Δημοσιεύθηκε

στις


Η στήριξη  του θεσμού της οικογένειας αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των προγραμμάτων Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου, καθώς η οικογενειακή ζωή και η ισορροπία της αποδεικνύεται καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα ζωής και την κοινωνική ευημερία των πολιτών.
Από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου ειδικοί σύμβουλοι ψυχικής υγείας, σε συνεργασία  με τα ΚΑΠΗ Μελισσίων,  Ν. Πεντέλης και Πεντέλης, παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους  στα μέλη των ΚΑΠΗ και στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας &     Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αποστολάκος και οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι κατά Δημοτική Κοινότητα.
Το πρόγραμμα θα υλοποιήσουν για :
Τη  Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων η κα Μαρία Βοσνίδου, στο ΚΑΠΗ Μελισσίων  κατόπιν ραντεβού και από ώρα  από 07.30 – 15.30 τηλ. Επικοινωνίας  210 8040994
Για τη Δημοτική  Κοινότητα Ν.Πεντέλης η κα Αθανασία Σκαμπαρδώνη, στο ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης  κατόπιν ραντεβού  και από ώρα  από 07.30 – 15.30   τηλ. Επικοινωνίας 210 6131690    και
Για τη Δημοτική Κοινότητα  Πεντέλης η κα Αθανασία Σκαμπαρδώνη στο ΚΑΠΗ Πεντέλης,  κατόπιν ραντεβού και από ώρα  07.30 – 15.30, τηλ. Επικοινωνίας  210 8044855.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ