Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δωρεάν διανομή τροφίμων στη λαϊκή του Αγίου Αντωνίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Δημήτρη Μουλιάτο και τον Επίτιμο Πρόεδρο – Εκπρόσωπο του κλάδου των Λαϊκών Αγορών Μανώλη Γεωργακάκη, προκειμένου να τον ενημερώσουν ότι θέλουν συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο του Δήμου.
Οι κ.κ. Μουλιάτος και Γεωργακάκης εξέφρασαν την πρόθεσή τους να διανείμουν δωρεάν τα προϊόντα τους, ώστε να ανακουφίσουν τις λαϊκές οικογένειες του Περιστερίου (άνεργους, απολυμένους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους κλπ). Και η αρχή έγινε την Τετάρτη 30 Απριλίου από τη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τους ανθρώπους του μόχθου, που κάθε μέρα, με κρύο, βροχή και ζέστη, κυριολεκτικά είναι στο δρόμο, αγωνιζόμενοι για το μεροκάματο από ένα επάγγελμα, που είναι λειτούργημα για την κοινωνία μας, που σήμερα περνά δύσκολα από τη μνημονιακή ασφυξία.
Ολοκληρώνοντας ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι: “Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που περνά ο κλάδος και συμπαρίσταμαι στα δίκαια αιτήματά σας, με τη δύναμη που μου δίνει το θεσμικό μου αξίωμα και θα προσπαθήσω με πράξεις και όχι με λόγια να κάνω αυτό που πρέπει”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ