Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Έρχονται νέες έφοδοι σε συνδέσμους ομάδων – Τι δήλωσε ο Θεοδωρικάκος

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέους ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Από την ημέρα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν φέρει τα «πάνω – κάτω» σε συνδέσμους οπαδών σε όλη τη χώρα κατάσχοντας δυνητικό «οπλισμό» και σφραγίζοντας κάποιους από αυτούς.

«Σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε όλη τη χώρα σε συνδέσμους,» τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε πωράλληλα πως «έχουν κλείσει ήδη 11 τέτοιοι».

«Είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη. Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον «μεγάλο» που διαφεύγει της σύλληψης.

Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει «μικρός» και «μεγάλος». Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Παρακολουθώ στενά την έρευνα και φαίνεται ότι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος ακόμα. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ