Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

“Διεκδικούμε μαζί” με την Ε.Σ.Α.μεΑ. στους Δήμους Αγίων Αναργύρων, Ιλίου, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχει καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση και υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο με σειρά να παίρνουν οι Δήμοι Αγίων Αναργύρων, Ιλίου, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού φιλοξενεί στο Κέντρο Κοινότητας, (Λεωφ. Δημοκρατίας & Ι. Μερλά, Άγιοι Ανάργυροι), τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 12.30-14.30.
  • Ο Δήμος Ιλίου φιλοξενεί στην Κοινωνική Υπηρεσία (Νέστορος 101), τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9.30-11.30.
  • Στο Κέντρο Κοινότητας, στον Δήμο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9.30-11.30.
  • Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας φιλοξενεί στο Κέντρο Κοινότητας (Αριστομένους 8), τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 12.30-14.30.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ